Fletcher hotels Cup terug bij vrouwen Berkel

10 juni 2017

ROTTERDAM – De vrouwen van Berkel hebben de Fletcher hotels Cup terug naar hun prijzenkast gehaald.

De Cup met de grote oren stond tot de finaledag op het zonovergoten complex van Hillegersberg in Rotterdam in de prijzenkast van het Capelse Zwervers. Dat had in 2016 de finale gewonnen van Sportclub Botlek. Beide clubs hadden dit seizoen geen selectie meer en stonden daardoor niet op de lijst met deelnemers. Mede daardoor werd Berkel-Hillegersberg de finale van het toernooi om de Fletcher hotels Cup 2016-2017.

Na een vroege voorsprong en snelle 2-0 leek de eindstrijd eenrichtingverkeer te worden. Toen de 3-0 werd gescoord door de Berkelse formatie leek de wedstrijd gespeeld, maar met de 3-1 en alle-of-niets voetbal bracht Hillegersberg de spanning nog terug. Door de winst gaat Berkel wederom in Hoenderloo bij Fletcher hotel Victoria op trainingskamp. In de strijd om de Super Cup ontmoet het daar de winnaar van de Provincie Brabant Cup, RSV Nuenen.

« Terug naar homepage