Excelsior M onder 19 vanaf elf meter Cup

10 juni 2017

ROTTERDAM – De onder 19 jaar-jeugd van Excelsior Maassluis heeft na een zeer opmerkelijke strafschoppenserie de Regio Rijnmond Cup gewonnen.

De oudste jeugd van de Tricolores kwam tegen IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht niet verder dan 1-1, waardoor de beslissing in de eindstrijd op het complex van Hillegerberg in Rotterdam vanaf elf meter moest komen. Daar viel Excelsior Maassluis-doelman Danny Netten op. De sluitpost kreeg geel vanwege te vroeg uitkomen en toen hij voor deze straf opzichtig appluadiseerde, kreeg hij nogmaals geel en dus rood. Met speler Dimitri Poortvliet onder de lat kon IFC echter niet profiteren.

De veldspeler keerde de beslissende strafschop van de Ambachters, waardoor de Cup mee naar de Lavendelstraat in Maassluis ging.

« Terug naar homepage