XerxesDZB schakelt oud-winnaar De Jodan Boys uit

28 maart 2017

ROTTERDAM – XerxesDZB heeft in de Regio Rijnmond Cup de strijd der oud-kampioenen gewonnen.

De formatie van trainer Joop Hiele was op het eigen sportpark Faas Wilkes met 2-1 te sterk voor een andere oud-winnaar, De Jodan Boys. Door de overwinning gaat de Rotterdamse eersteklasser door naar de laatste acht. Daarin treft XerxesDZB de winnaar van het duel tussen twee andere oud-winnaars van het regionale bekertoernooi, Capelle-Deltasport.

Volgens verwachting ging ook Excelsior Maassluis door naar de laatste acht. De Tweede Divisieclub van trainer Jeroen Rijsdijk zegevierde in Maassluis met 8-0 over de Dordtse vierdeklasser DFC van trainer Danny Slegers. De gasten troffen een volledig Excelsior Maassluis tegenover zich. De thuisploeg moest van de trainer na het verlies voor eigen publiek van afgelopen weekeinde aantreden tegen DFC. De Tricolores gaan bij de laatste acht de strijd aanbinden met eersteklasser Leonidas.

« Terug naar homepage