Pole Soccer verbindt naam aan Regio Rijnmond Cup

21 oktober 2016

ROTTERDAM – Het toernooi om de Regio Rijnmond Cup heeft een nieuwe partner gevonden als naamgever voor de toernooien van de F- tot en met C-jeugd.

Met ingang van het seizoen 2016-2017 wordt de naam AA Drink Talent Cup vervangen door die van Pole Soccer Cup. Daarmee is direct ook de prijs voor de winnaar van de finale ook duidelijk. Het elftal dat het toernooi in zijn leeftijdscategorie wint, verdient voor zijn club een dag lang gebruik van een het aloude paaltjesvoetbal, Pole Soccer. De te winnen prijs heeft een waarde van duizend euro. Die kan in overleg met Pole Soccer worden ingezet op een jeugddag, jubileum of ander speciaal moment in het seizoen.

De organisator van de Regio Rijnmond Cup, de website www.regiorijnmondvoetbal.nl werkt al jaren met het in Barendrecht gevestigde Klupp sportwear en Pole Soccer samen. Pim Blokland is de man achter beide bedrijven. De winnaar bij de senioren gaat bovendien met Klupp Trainingskampen naar het Spaanse Fuengirola voor een vijfdaags trainingskamp. In de Spaanse kustplaats wordt ook nog eens tegen de winnaar van de Provincie Brabant Cup om de Fuengirola Cup gespeeld. Aanmelden voor de Regio Rijnmond Cup kan nog deze week via www.regiorijnmondcup.nl

Pole Soccer wordt al door diverse clubs en jeugdopleidingen gebruikt en past helemaal in de nieuwe filosofie van de KNVB voor de jeugd. In Zeist willen de beleidsmakers vooral het een tegen een en twee tegen twee plus het zeven tegen zeven op kwart veld verder promoton. Pole Soccer voldoet met een oppervlakte van 10×10 meter als spelvorm uitstekend voor de eerste twee varianten. Zeven tegen zeven op een kwart veld voor F-pupillen is al vijf jaar de vorm waarin de Coen Moulijn Memorial Cup wordt afgewerkt.

Feyenoord heeft in samenwerking met Pim Blokland, Rotterdamse Sporticonen en www.regiorijnmondvoetbal.nl het jaarlijkse eerbetoon naar sportpark Varkenoord gehaald waar het de nationale scouting dag van de koploper van de vaderlandse eredvisie wordt. Omdat er 128 clubs in actie kunnen komen, zullen er op zaterdag 20 mei 2017 meer dan 1300 jonge spelers en speelsters naar Rotterdam komen voor de zesde editie van de Coen

« Terug naar homepage