BVCB-Deltasport verplaatst naar Fuengirola

10 juni 2016

ROTTERDAM – De finale van de Regio Rijnmond Cup wordt verplaatst van XerxesDZB naar de Spaanse badplaats Fuengirola.

Beide finalisten, BVCB en Deltasport, hebben hier toe in onderling overleg met de organisatie onder leiding van Ruud Kooijmans besloten. Omdat BVCB succesvol was in de nacompetitie en op het terrein van DSO in Zoetermeer zaterdag promotie naar de eerste klasse kan afdwingen, was er geen geschikte datum meer voor handen om de eindstrijd van de Regio Rijnmond Cup vast te stellen.

Ook al omdat een deel van de selectie van de Vlaardingse club van Jacco de Ligt (foto) en Ton Pattinama, zondag naar Spanje reist. Uiteindelijk was de uitkomst van overleg dat beide finalisten in januari 2017 naar Spanje reizen en daar in Fuengirola de finale alsnog afwerken. Samen met de selectie van Melvin Boel (foto links) reizen ook de nieuwe Topklasser Dongen en Lyra uit De Lier naar Spanje.

De winnaar van het duel tussen BVCB en Deltasport, speelt vervolgens in Fuengirola tegen de winnaar van de Provincie Brabant Cup, Dongen.

« Terug naar homepage