Topklasser Capelle heeft zich aangemeld

31 juli 2013

Naast Topklassers Leonidas en Barendrecht heeft ook Topklasser Capelle zich aangemeld voor het toernooi om de Regio Rijnmond Cup. De groen-zwarten van Sportpark ’t Slot werden ingeschreven door Jan Philippo.

Achter de drie Topklassers (Leonidas, Barendrecht en Capelle) uit de regio Rijnmond hebben ook de hoofdklasser XerxesDZB, Smitshoek en het vorig seizoen nog in de hoofdklasse uitkomende Alexandria’66 zich aangemeld voor het grootste amateurvoetbal-toernooi van ons land. Dat groeit gestaag door, omdat de organisatie onder leiding van Ruud Kooijmans naast de hoofdmacht van Capelle nog de aanmelding kreeg van drie extra jeugdteams van de club. Eerder had de E-jeugd van Capelle al een plaats op de lijst met deelnemers gekregen.

« Terug naar homepage