Ook Capelse SVS met zeven teams in Regio Rijnmond Cup

31 juli 2013

SVS heeft zeven teams aangemeld voor het toernooi om de Regio Rijnmond Cup. Eric Groenendaal meldde naast de selectie van de Capelse club ook de  teams van de dames (foto), 35-plussers e…n de C-, D-, E- en F-jeugd aan. SVS is een trouwe deelnemer aan het toernooi dat in de afgelopen vijf jaar door de organisatie onder leiding van Ruud Kooijmans werd georganiseerd. Hij werd daarin bijgestaan door Bert Koorevaar, scheidsrechtersbaas Egbert Hadders, Donny Scharloo, Rob van der Meer, Kees de Haan, Celina Dekker, Jan Hadders, Fred Erdtsieck en Remco van der Hul. Deze organisatie blijft volledig in tact en zal op de inmiddels vertrouwde en gedegen manier ook de komende editie met de naam Regio Rijnmond Cup organiseren.

« Terug naar homepage