Leonidas met recordaantal acht teams in Regio Rijnmond Cup

31 juli 2013

De organisatie van de Regio Rijnmond Cup presenteert vooruitlopend op de eigen website op de Facebook-pagina van het toernooi alleen de namen van de clubs die zich schriftelijk hebben aangemeld. Leonidas voegde per mail het recordaantal van acht teams toe aan het deelnemersveld voor het seizoen 2013-2014. Verenigingsmanager Donny Scharloo was zelfs bereid om op zoek te gaan naar een G-voetbalteam om ook in deze categorie een elftal van de kersverse zondag topklasser aan de start te brengen.

Leonidas schreef via Donny Scharloo in voor de Regio Rijnmond Cup met de selectie van de zondag en de zaterdag. De dames, 35 plus 7×7, C-jeugd, D-jeugd, E-jeugd en F-jeugd. “Als we ook een gehandicaptenteam hadden was niemand aan het record van negen elftallen gekomen. Wij zijn er in ieder geval trots op om met acht teams aan de start te verschijnen.”

« Terug naar homepage